مواد لازم: میگو . آرد سفید . آرد سوخاری . تخم مرغ .
مزه دار شدن میگو:فلفل دلمه ای.مایونز یا روغن زیتون.آبلیمو . پیاز . سیر .نمک . فلفل سیاه
میگو پاک شده رو با فلفل دلمه ای.مایونز یا روغن زیتون . پیاز . سیر .آبلیمو.نمک . فلفل سیاه مخلوط و حداقل به مدت یک ساعت داخل ظرف در دار یا پلاستیک کشیده قرار میدیم و
بعد یکی یکی میگوها رو به ترتیب داخل ارد سفید تخم مرغ زده شده و ارد سوخاری قرار میدیم و داخل روغن داغ سرخ می کنیم.بهتر روغن اضافی رو بعد از سرخ شدن با دستمال کاغذی ضخیم بگیریم.می تونید به آرد سفید نمک و پاپریکا اضافه کنید!
به نظر خیلی عالی می یاد باید امتحان کنم
ممنون! چشمای شما عالی میبینه
من و همسرم و دخترم همیشه با بوی ماهی و میگو مشکل داریم امیدوارم این روش خوب جواب بده ممنون از ابتکارت
سلام عزیزم
این غذا محشره...اگر همین الان ناهار نزد بودم حتماً غش می کردم....
خیلی وبلاگت باحاله!!
یه سری هم به ما بزن دوستم....
سلام بر شما بانوی با سلیقه ، خوشمزه و عالی به نظر میرسه
ممنون تشریف آوردین بانوی با سلیقه !