مواد لازم :مرغ .پیاز . برگ بو .زرد چوبه . نمک . زعفران .برنج . زرشک . خلال پسته
مرغ رو با کمی آب پیاز . برگ بو .زرد چوبه . نمک و کمی زعفران خوب بپزید(نمک باعث میشه مرغ زود بپزه ولی گوشت دیر پز میشه) و بعد سرخ کنید. یه برنج خوشمزه دم کنید کمی از اون رو با زعفرون دم کشیده مخلوط کنید . زرشک رو با کره . شکر و کمی ابلیمو خیلی کم تف بدین وگرنه خیلی خشک میشه! خلال پسته رو هم همین طور که رنگش عوض نشه ! یه ته دیگ نون لواش کنجدی هم بذارین کنارش ! جون میده واسه خوردن
سلام دوست عزیز مرسی که سر زدید
دهنم اب افتاد
خوشبحالت که غذا پختن رو یاد داری انشالله منم بعد امتحاناتم سعی میکنم یاد بگیرم ولی فکر نکنم به پای شما برسم
آشپزی خیلی راحت تر از اونیه که تصور میشه !
موفق باشید دوست عزیز