X
تبلیغات
رایتل

مواد لازم :مرغ .پیاز . برگ بو .زرد چوبه . نمک . زعفران .برنج . زرشک . خلال پسته  

 

   

 

  

مرغ رو با کمی آب پیاز . برگ بو .زرد چوبه . نمک و کمی زعفران خوب بپزید(نمک باعث میشه مرغ زود بپزه ولی گوشت دیر پز میشه) و بعد سرخ کنید. یه برنج خوشمزه دم کنید کمی از اون رو با زعفرون دم کشیده مخلوط کنید . زرشک رو با کره . شکر و کمی ابلیمو خیلی کم تف بدین وگرنه خیلی خشک میشه! خلال پسته رو هم همین طور که رنگش عوض نشه ! یه ته دیگ نون لواش کنجدی هم بذارین کنارش ! جون میده واسه خوردن 

 

  

 



تاریخ : دوشنبه 5 تیر‌ماه سال 1391 | 19:33 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (1)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ