X
تبلیغات
رایتل

مواد لازم : پیاز . گوشت. فلفل دلمه ای. هویج .ادویه مخلوط. روغن زیتون.رب 

 

  

پیاز رو با یه قاشق روغن زیتون تف بدین.بعد گوشت. فلفل دلمه ای. هویج .ادویه مخلوط رو اضافه کنید کمی بعد رب و بعد آب رو اضافه کنید و با شعله ملایم بپزید تا به غلظت دلخواه برسه و نمک اضافه کنید (اگه نمک رو زود اضافه کنید گوشت دیرتر می پزه!) اگه طعم فلفل دلمه ای پخته رو نمی پسندین می تونید بعد از پخت فلفل دلمه ای رو از غذا جدا کنید.  

   

 



تاریخ : سه‌شنبه 6 تیر‌ماه سال 1391 | 11:51 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (1)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ