X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

مواد لازم : برگ انگور .برنج .لپه . گوشت چرخ کرده . پیاز .رب یا تمر هندی . سبزی دلمه (یا فقط ترخون و مرزه) . زرشک (در صورت تمایل) 

 

پیاز رو همراه ادویه و نمک سرخ کنبد و گوشت رو هم اضافه کنید تا سرخ بشه برنج و لپه رو داخل آب در حال جوش بریزین تا نیم پز بشه بعد از آبکشی به همراه سبزی به گوشت سرخ شده اضافه کنید یادتون باشه که از روغن خیلی کمی استفاده کنید مواد رو کمی تفت بدین و بذارین تا خنک بشه اگر دوست داشتین زرشک هم اضافه کنید ولی بدونید که خود برگ مو ترش مزه است .برگ مو رو داخل آب جوش بریزین تا رنگش عوض بشه (میتونید هم خام بپیچید ولی فرم گرفتنش مشکل میشه از طرفی هم با جوشوندن برگها لطیفتر میشن که باید ظریف کاری کنید تا برگها تکه تکه نشه!) بعد از آبکشی و خنک شدن برگ مو دست به کار بشین و به هر شکلی که دوست دارین بپیچین و داخل قابلمه بذارین.رب یا تمر هندی رو با کمی آب و خیلی کم شکر  مخلوط کنید وبریزن روی دلمه ها و بذارین تا دم بکشه ! 

من که خیلی دلمه دوست دارم !! 

 

   

گیاه خوران به جای گوشت از سویا استفاده کنند !



تاریخ : سه‌شنبه 13 تیر‌ماه سال 1391 | 10:40 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (4)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ