X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مواد لازم : ماهی کولی . پیاز . زنجبیل تازه حلقه شده . فلفل دلمه ای . نمک .زرد چوبه . آبلیمو

 

    

ماهی کولی که به اون ریز کولی یا شاه کولی هم گفته میشه بیشتر از رودخونه هایی که به خزر میریزه صید میشه . ماهی کوچولو ولی خوشخوراکیه !   

پاک کردن اون هم مثل بقیه ماهی ها راحته .ماهی رو زیر آب بگیرید و چاقو رو خلاف جهت فلسها بکشید تا فلسها از پوست جدا بشه .از مخرج ماهی (سوراخ کوچکی که محل تخم ریزی ماهیه) تا آبشش ماهی رو با چاقو باز کنید و محتویات شکم رو جدا کنید .بعد با قیچی یا چاقو باله ها و دم و سر رو جدا کنید حالا ماهی رو آب بکشید و خشک کنید چون میدونید که اگه آب توی روغن داغ باشه چی میشه !! روغن و بقیه مواد رو داخل ماهیتابه بریزید و دو طرف ماهی رو خوب سرخ کنید (ماهی رو فقط یه بار برگردونید بنابراین تا مطمئن نشدین که یک طرفش سرخ شده برش نگردونین این که ماهی کوچولوییه ولی بقیه ماهیا له میشن یا گوشت ماهی از هم وا میره !)



تاریخ : پنج‌شنبه 22 تیر‌ماه سال 1391 | 10:03 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (1)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ