جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

مارمالاد آلبالو

آلبالو با هسته!!!. شکر ۲ برابر آلبالو . آب ۲-۳ برابر .پودر ژلاتین نصف قاشق چای خوری 

 

 

    

آلبالو ها رو شسته و برگ و ریسه رو ازش جدا میکنیم شکر آب و آلبالو رو داخل قابلمه می ریزیم و میذاریم تا خوب بجوشه کمی که غلیظ شد و شربت طعم آلبالو رو به خودش گرفت پودر ژلاتین رو اضافه می کنیم و بعد از صافی رد میکنیم و شربت رو ازش جدا میکنیم.حالا صافی روی قابلمه میذاریم با استفاده از یه گوشت کوب آلبالو رو از هسته جدا میکنیم ! مارمالاد رو کمی دیگه میجوشونیم تا به غلظت دلخواه برسه . با نون تازه و خامه میشه یه صبحانه خوشمزه! 

 

                  

                  

                

نظرات 1 + ارسال نظر
سرهنگ جمعه 30 تیر‌ماه سال 1391 ساعت 11:40


بابا چه چیزهایی بلدید شما واقعا بامزه س لطفا اگر رستوران دارید ادرس رستوان رو برای ما اعلام بفرمایید با تشکر

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد