مواد لازم : ماهی (قزل آلا) پاک شده . زنجبیل تازه (اگه نبود پودر زنجبیل).آبلیمو . نمک .فلفل سیاه .کمی سیر
ماهی رو با این مواد مزه دار کنید . حواستون باشه که زنجبیل تنده ! ماهی مزه دار شده رو که حداقل یک ساعت داخل مواد مونده رو داخل تابه با روغن زرد چوبه نمک و کمی زنجبیل سرخ کنید نوش جان !
آفرین به شما که مصرف ماهی تون زیاده . متاسفانه تو خونه ما خیلی کم ماهی می خورن !
its awesome
take a look at my latest job on my weblog
although your a woman and women dont like such bracelets but your comments always made my day!
به به ... تا حالا زنجبیل نزده بودم..حتما تست می شه!! مرسییییییییی
بسیار جالب بود
من عاشق دو طعم ترش و تندم و داخل بیشتر غذاهام از چاشنی لیمو و فلفل استفاده می کنم.