جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

ماهی زنجبیلی

مواد لازم : ماهی (قزل آلا) پاک شده . زنجبیل تازه (اگه نبود پودر زنجبیل).آبلیمو . نمک .فلفل سیاه .کمی سیر 

 

       

ماهی رو با این مواد مزه دار کنید . حواستون باشه که زنجبیل تنده ! ماهی مزه دار شده رو که حداقل یک ساعت داخل مواد مونده رو داخل تابه با روغن زرد چوبه نمک و کمی زنجبیل سرخ کنید نوش جان !

نظرات 5 + ارسال نظر
فریبا شنبه 14 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 16:35 http://shimachef.blogfa.com/

آفرین به شما که مصرف ماهی تون زیاده . متاسفانه تو خونه ما خیلی کم ماهی می خورن !

faliza یکشنبه 15 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 14:43 http://faliza.blogfa.com

its awesome
take a look at my latest job on my weblog
although your a woman and women dont like such bracelets but your comments always made my day!

هانیه دوشنبه 16 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 11:14 http://hanichef.blogfa.com

به به ... تا حالا زنجبیل نزده بودم..حتما تست می شه!! مرسییییییییی

سرهنگ دوشنبه 16 مرداد‌ماه سال 1391 ساعت 20:19


بسیار جالب بود

نیکو چهارشنبه 27 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 14:34

من عاشق دو طعم ترش و تندم و داخل بیشتر غذاهام از چاشنی لیمو و فلفل استفاده می کنم.

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد