جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

شیرینی پفکی با سفیده تخم مرغ (مرنگ)

موقع هایی که سفیده تخم مرغ زیاد میاد میشه باهاش این شیرینی رو درست کرد ! 

مواد لازم : سفیده تخم مرغ ۲عدد .پودر قند ۱قاشق غذاخوری . پودر زعفران سابیده نصف قاشق چای خوری و کمی هل سابیده  

 

 

سفیده ها رو با همزن برقی میزنیم تا پف کنه حواستون باشه اگه ظرف روغنی و خیس باشه خوب پف نمیکنه همزمان پودر قند و پودر زعفران و هل سابیده رو هم اضافه میکنیم تا کش دار بشه ! از قیف برای شکل دادن استفاده میکنیم کف سینی فر رو چرب یا از کاغذ روغنی استفاده میکنیم و حدود ۳۵ داخل فر با حرارت ۱۶۰ میزاریم تا شیرنی ها پفکی بشه و حالت چسبنده و نرم نداشته باشه ! اگه بود دوباره بزاریدش توی فر!

من چند قطره آبلیمو هم به مخلوط اضافه کردم و در آخر با ستاره تزئین و بعد گزاشتم تو فر ! 

بعد از درست کردن دیدم که سپیده جون هم درست کرده و اسمش رو مرنگ گذاشته ! برای دیدن آموزش تصویری به آشپزخونه سپیده برید!   

 

 

نظرات 14 + ارسال نظر
سحر پنج‌شنبه 16 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 20:51 http://arshiayemashreghi.parsiblog.com/

خیلی خوبشده من یبار درست کردم ولی اینجوری خوشگل شکل نگرفت

سپیده جمعه 17 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 08:55 http://puriahelena.blogfa.com

به به چه مرنگای خشگلی درست کردی
نوش جونتون باشه عزیزم

سرهنگ جمعه 17 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 09:51

این شیرینی عصرانه با چای هم لذت بخش و بامزس آفرین

منیژه جمعه 17 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 12:16

به به باید خوشمزه باشه خوبیش به اینه که نه مواد لازم زیاد داره و نه دردسر داره سریع هم آماده میشه

خیلی عالیه ! حتما باید امتحانش کنی !

nc.m جمعه 17 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 16:06 http://www.torsh-shirin-malas.blogfa.com

آپم.

اکرم جمعه 17 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 22:56 http://cookingwithus4.blogfa.com/

دوست گلم اینا خیلی خوشگلن
مرسی ازت

شاپرک شنبه 18 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 09:47 http://beautifulideas.blogfa.com/

سلام عزیزم ممنونم .

طاهره شنبه 18 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 13:35 http://ghaatogh.blogfa.com/

سلام عزیزم
بسیار بسیار خوشگل و ساده
دستت دردنکنه

سمیر شنبه 18 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 14:40

من آماده هاشو یعنی مال همین قنادیارو خوردم. طعمش بد نیست اما خیلی شیرینه

شما پودر قند کمتر بریز گلم ! نوش جونت

فریبا شنبه 18 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 19:16 http://shimachef.blogfa.com/

خیلی جالبه ممنون
منم آپم

بپز بدوز بباف دوشنبه 20 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 14:31 http://craftscooks.blogfa.com

واااااااااای. من هم می خوام. دستت درد نکنه.

miky یکشنبه 26 شهریور‌ماه سال 1391 ساعت 15:07 http://mikymiky.blogfa.com

شبیه با میاست

نانا دوشنبه 28 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 08:41 http://tamame-del.mihanblog.com/

سلام
من درست کردم اما اصلا این شکلی نشد!! موقع ریختن با قیف خوب شکل گرفت اما وقتی داخل فر پختن ، بافتش دقیقا شکل پفک ، حباب حباب های ریز داشت و وقتی میخواستی از رو کاغذ برداری خورد میشد!!
حرارت فر مناسب بود. همه روش هم مثل شما انجام دادم

دوست خوب بهتره یکبار دیگه امتحان کنید حرارت فر باید خیلی کم باشه ضمنا درجه حرارت فر ها با هم فرق میکنه برای راهنمایی بیشتر میتونید به این لینک مراجعه کنید

http://www.puriahelena.blogfa.com/post/137

mona سه‌شنبه 13 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 01:40

واسه من خیلی بد شد شیرینیش زیاد بود نیمه پخته با کف سوخته

به نظر من درجه حرارت فر زیاد بوده
آشپزی همش تجربه است انقدر تکرار میکنیم تا خوب از آب در بیاد !

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد