X
تبلیغات
پیکوفایل

موقع هایی که سفیده تخم مرغ زیاد میاد میشه باهاش این شیرینی رو درست کرد ! 

مواد لازم : سفیده تخم مرغ ۲عدد .پودر قند ۱قاشق غذاخوری . پودر زعفران سابیده نصف قاشق چای خوری و کمی هل سابیده  

 

 

سفیده ها رو با همزن برقی میزنیم تا پف کنه حواستون باشه اگه ظرف روغنی و خیس باشه خوب پف نمیکنه همزمان پودر قند و پودر زعفران و هل سابیده رو هم اضافه میکنیم تا کش دار بشه ! از قیف برای شکل دادن استفاده میکنیم کف سینی فر رو چرب یا از کاغذ روغنی استفاده میکنیم و حدود ۳۵ داخل فر با حرارت ۱۶۰ میزاریم تا شیرنی ها پفکی بشه و حالت چسبنده و نرم نداشته باشه ! اگه بود دوباره بزاریدش توی فر!

من چند قطره آبلیمو هم به مخلوط اضافه کردم و در آخر با ستاره تزئین و بعد گزاشتم تو فر ! 

بعد از درست کردن دیدم که سپیده جون هم درست کرده و اسمش رو مرنگ گذاشته ! برای دیدن آموزش تصویری به آشپزخونه سپیده برید!   

 

 



تاریخ : پنج‌شنبه 16 شهریور‌ماه سال 1391 | 18:18 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (14)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت