جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

ته چین مرغ

یه ته چین خوشمزه که سریع و راحت آماده میشه ! به درد مهمونی هم میخوره مخصوصا اگه خوشگل تزیینش کنید !!


مواد لازم : برنج 1 لیوان (200گرم) . ماست 1 لیوان (200گرم ) .زرده تخم مرغ 2 عدد . زعفران دم کرده 3 قاشق غذا خوری . پیاز داغ 2 ق غذا خوری. مرغ پخته و زرشک و ادویه هر چه قدر که دوست دارید !




برنج رو با نمک نیم پز کنید و بعد آبکش و بزارین کنار .مرغ رو با پیاز درسته و زرد چوبه آبپز کنید و با پیاز داغ و زرشک و ادویه تفت بدین .داخل یه کاسه بزرگ ماست رو هم بزنید تا یکدست بشه بعد زرده ها رو اضافه کنید میتونید تخم مرغ رو کامل هم اضافه کنید . خوب هم بزنید تا یکدست بشه کمی نمک و زعفران دم کشیده رو هم اضافه کنید ( زعفران رو با کمی شکر داخل هاون بسابید و با کمی آب جوش داخل یه ظرف درب بسته 5 دقیقه بمونه دم میکشه ) حالا برنج آبکش شده رو به مخلوط اضافه کنید . کف قابله نچسب رو چرب کنید و نصف مواد رو بریزید داخلش و صافش کنید حالا مرغ رو که تفت دادین رو بریزن روی برنج و صافش کنید تا به همه جا برسه و بعد بقیه برنج رو اضافه کنید و صاف و یکدستش کنید کمی کره رو نگینی خرد کنید و روی برنج بزارید در قابلمه رو بزارین حدود 4 دقیقه با شعله متوسط بپزه تا بخار بزنه بعد از اون با شعله خیلی خیلی ملایم بزارین حدود 1 ساعت دم بکشه تا حسابی ترد و طلایی بشه !


اینم از ته چین مرغ من !! میتونید توی ظرف شیشه ای داخل فر هم درست کنید نوش جونتون !





نظرات 11 + ارسال نظر
مهسان چهارشنبه 18 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 17:45 http://www.sadafedostdashtani.blogfa.com

به به چه زیبا و خوشگله
وب زیبایی داری ؛ خوشحال میشم به کلبه منم سر بزنی

ممنون لطف دارید یه عالمه !

طاهره چهارشنبه 18 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 18:36 http://www.ghaatogh.blogfa.com

وااااااااااااااااااااااااااااای عجب ته چینی

آرزو چهارشنبه 18 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 19:34 http://lazica.blogfa.com

به به عالیه...نوش جونتون

شهناز چهارشنبه 18 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 20:27 http://banoo91.persianblog.ir

خیلی عالیه ممنون که به ماسرزدی موفق باشی
اشپزخونه مادربزرگ و تبسم

سمیر پنج‌شنبه 19 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 13:00

من عاشق ته چین هستم. میمیرم براش. خصوصا از اون نوعی که توی رستورانای بازار تهران دارن
ولی نمیدونم چرا مامانم انقد در برابر خوردن این غذا مقاومت میکنه=))

niusha جمعه 20 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 23:31

vayyyyyyyyyyyyy
inam be menu ezafe kon
migam khalam hey dare topoly misheeeeeeeee
bego che khabare

خاله که هیچی رو بقیه اعضای خانواده هم اثر گذاشته !!!

sarhang یکشنبه 22 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 12:07

تورو خدا بیاد شمال یه رستوران بزنیم

چرا که نه !!

سیندرلا شنبه 28 بهمن‌ماه سال 1391 ساعت 13:51

چه پیازایی گذاشتی رو ته چینت خانم سر اشپز

یه بنده خدا ... پنج‌شنبه 17 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 16:30

اینو من یادم نیست خورده باشم ..!!!

انقدر گشنتون بوده ... تزیینش ... ! هی !!

ت شنبه 19 اسفند‌ماه سال 1391 ساعت 23:49

می بخشید شما خودتون استاد هستید فقط خواستم بگم تزیین ته چین با ماست آب گرفته به وسیله ی خامه ریز خیلی خوشگل می شه

در دسترس نبود !

sarhang یکشنبه 25 فروردین‌ماه سال 1392 ساعت 12:52

اینو میگن غذا

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد