کیک خوش طعم و خوش مزه کدو حلوایی !
پودر نارگیل 50 گرم . کدو حلوایی پخته و له شده 1 پیمانه . آرد 300 گرم .بکینگپودر 3 قاشق چایخوری . شیر 125 میلیلیتر
قالب گرد وسط خالی به قطر 25 سانتیمتر را چرب و آردپاشی کنید.کره، پوست پرتقال رنده شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و پف کند. تخممرغها را دونه دونه اضافه کرده، بعد از اضافه کردن هر تخممرغ اجازه بدین تا خوب مخلوط بشه خرما، پودر نارگیل و کدو حلوایی را اضافه کنید. بعد نیمی از آرد و شیر را اضافه کرده اجازه دهید تا مخلوط شود. باقیمانده شیر و آرد را اضافه کنید. مایه آماده را در قالب بریزید و در فری که با حرارت 160 درجة سانتیگراد از قبل گرم کردید یک ساعت و ربع بپزید. بعد از پخت از فر خارج کرده بعد از 15 دقیقه آن را از قالب جدا کنید و بعد از خنک شدن کامل برش دهید (دقت کنید بکینگپودر را با آرد مخلوط کرده و الک کنید).
من با دراژه و پاستیل تزیین کردم .
طرز پخت کدو حلوایی:
250 گرم کدو حلوایی خام را به همراه نصف پیمانه آب در ظرفی بریزید. روی حرارت قرار دهید. در ظرف را نیز بسته نگه دارید تا زمانی که کدو حلوایی پخته، آب آن نیز کشیده شود. کدوی پخته را داخل صافی بریزید بعد از خنک شدن له کرده، مصرف نمایید.
منبع : http://www.hashpazi.ir/
خیلیییییییی ناز شده
خواهر گلم آشپزیت فوق العاده است