X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

فصل توت فرنگی و منم عشق توت فرنگی اینم مربای توت فرنگی خوشرنگ با یه شیوه متفاوت !! و پر از نکته !



مواد لازم : توت فرنگی سنندج (گلخونه ای نباشه ) نیم کیلو . شکر نیم کیلو یا 600 گرم اگه توت ترش بود . 1 ق چ پودر ژله توت فرنگی . در صورت تمایل کمی گلاب



شکر رو بریزید داخل قابلمه تا جایی که آب روی شکر رو بپوشونه آب اضافه کنید . با شعله کم بزارین تا جوش بیاد و قل بزنه تا غلیظ بشه . توت فرنگی رو داخل ظرف آب 3 دقیقه خیس کنید تا اگه گل داشت ته نشین بشه توت فرنگی ها رو از روی آب جمع کنید کاسبرگ های سبز رو ازش جدا کنید . شربت که حسابی قوام اومد و غلیظ شد توت فرنگی ها رو بریزید توی قابلمه و زیر گاز رو خاموش کنید . در طی پخت اصلا در قابلمه رو نذارین که بد رنگ میشه ! بعد از 5 دقیقه دوباره زیر شعله رو روشن کنید و با شعله کم 5 دقیقه دیگه توت فرنگی بپزه ! در این حین پودر ژله و گلاب رو اضافه کنید . البته برای این مقدار مربا نیازی نیست پودر ژله برزید ولی اگر میخواید طولانی مدت نگهش دارید برزید هم شکرک نمیزنه هم کپک !! بعد از خاموش کردن کف روی مربا رو بگیرین و بزارین تا به آرومی سرد بشه و بعد از خنک شدن داخل شیشه بریزید و با در باز 24 ساعت داخل یخچال بمونه ! اینجوری شد که مربام خوش رنگ شد !! شیشه های مربا رو داخل آب جوش بجوشونید خوب خشک کنید و بعد مربا رو داخلش بریزید و بعد از بستن در مربا رو برای 2 ثانیه سر و ته کنید تا استریل بمونه البته بعضیا بعد از ریختن مربا داخل شیشه و بستن درش باز هم شیشه ی حاوی مربا رو میجوشونن که من این کارو نکردم !!


از این دوست خوبم  خیلی ممنونم ! 101 recipe





تاریخ : سه‌شنبه 17 اردیبهشت‌ماه سال 1392 | 10:44 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (11)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ