X
تبلیغات
رایتل

لواشک خوشمزه و ترش با آلو !


مواد لازم : آلو . نمک یا شکر ( بسته به سلیقتون !) 






                                

 آلو ها رو بشورید شاخه و برگ رو ازش جدا کنید و داخل قابلمه بریزید . تا جایی که روی آلوها رو بگیره آب بریزید وقتی به جوش اومد و آلوها کمی نرم شدن و پوست ازش جدا میشه اونها رو از یه صافی (سبد فلزی) رد کنید و با یه گوشت کوب له کنید تا عصاره آلو از پوست و هسته و ... ازش جدا بشه حالا دوباره بزارین تا بجوشه و غلیظ بشه بسته به ذائقتون نمک یا شکر یا هر 2 رو اضافه کنید و بعد بریزید توی یه سینی فلزی من کف سینی رو چرب نکردم زیاد سخت جدا نشد ! بهتره تو آفتاب بزارین تا خشک بشه ! من لواشکی که داخل تستر برقی درست شده خوردم  ولی خودم داخل فر درست نکردم ! 










تاریخ : یکشنبه 23 تیر‌ماه سال 1392 | 17:18 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (10)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ