یه ژله کلاسیک و شیک ! مخصوص مهمونی ! خیلی هم راحته ! تقدیم به خواهر گلم !
مواد لازم : ژله زرد یا سفید (موز . آناناس. نارگیل یا آلوئه ورا) برای پایه . ژله های رنگی دیگه ! . شیر . موز
من از یک بسته ژله آناناس . نصف بسته ژله انار . نصف بسته ژله بلوبری . 1 لیوان شیر . و 1 عدد موز استفاده کردم . شما میتونید بسته به سلیقه رنگ ژله و نوع میوه تون رو تغییر بدین .
ژله انار و بلوبری رو طبق نوشته روی بسته جداگانه درست کردم (پودر ژله با یک لیوان آب جوش مخلوط شد و یک لیوان آب سرد بهش اضافه شد ) ولی آب سرد کمتری بهش اضافه کردم تا هم زودتر خودش رو بگیره هم ژله سفت تر بشه. روی ژله انار موز خرد شده ریختم شما اگه نخواستین نریزین . بعد از گرفتن ژله های رنگی (میتونید از رنگهای بیشتری استفاده کنید) اونها رو خرد کنید نیاز نیست خیلی منظم باشه ! ژله پایه رو با 1 لیوان آب جوش حل کنید و بعد به جای آب سرد 1 لیوان شیر اضافه کنید البته بهتره شیر یک مدتی بیرون یخچال باشه تا تفاوت دمای زیادی نداشته باشه که شیر نبره . میتونید به جای شیر از بستنی هم استفاده کنید . ژله پایه ای که درست کردید رو با ژله های رنگی خرد شده مخلوط کنید و بریزید توی قالب و بذارید یخچال تا خودش رو بگیره! بعد از 2تا 3 ساعت قالب رو برای 30 ثانیه داخل آب جوش تکون بدید تا ژله از قالب جدا بشه حواستون باشه آب جوش داخل قالب نریزه که ژله ذوب میشه ! بعدش توی طرف مورد نظرتون برش گردونید و نیم ساعت دیگه داخل یخچال باشه تا خودش رو بگیره !
چه باحاله ! حتما درست میکنم !
بله عزیزم ! حتما !
جووووووووووووونم به این غذاهای خوشمزه. عزیزم با افتخار لینکت کردم
ممنون!
سلام عزیزم
دستتون درد نکنه. تشکر از لطفتون.
خواهش میکنم الهام جان