جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

آش شلغم

یه آش فوق العاده برای پاییز و زمستان ! خیلی هم خوشمزه است ! مناسب سرما خوردگی ! از خوردن شلغم پخته خیلی بهتره ! چون معلوم نیست که شلغم داره !


مواد لازم : شلغم 2 عدد . عدس 3 ق غ . جو یا گندم پوست کنده 3 ق غ . سبزی آش 150 گرم . آب مرغ یا گوشت (اگه نداشتین از عصاره استفاده کنید) . زردچوبه .


 

ادامه مطلب ...

بورک مخصوص با یوفکا

یه بورک خیلی خوشمزه با خمیر یوفکا !


مواد لازم : سیب زمینی پخته 2 عدد . گوشت چرخ شده 150 گرم . پیاز 1 عدد متوسط . فلفل دلمه ای نگینی 2 ق غ . کوکتل نگینی خرد شده 3 ق غ . کمی رب (در صورت تمایل) .نمک آویشن فلفل سیاه . خمیر یوفکا به تعداد لازم (میتونید اگر خمیر یوفکا در دسترس نداشتید از نون لواش استفاده کنید)

 


ادامه مطلب ...

سالاد پاییزی

یه سالاد خوشمزه !


مواد لازم : هویچ رنده شده . خیار رنده شده . کلم پیچ بنفش خرد شده . گردو خرد شده . سبزی های خشک معطر (من از چاشنی آماده سالاد استفاده کردم) . ماست موسیر . نمک . فلفل سیاه .


 

ادامه مطلب ...

کباب قارچ

یه غذای گیاهی رژیمی و عالی ! قارچ کبابی ! کباب قارچ !


مواد لازم : قارچ . پیاز . فلفل سیاه . آبلیمو . روغن زیتون(اگه رژیم نداشتین میتونید از مایونز استفاده کنید) . آویشن و نمک



 

ادامه مطلب ...

پاپ کورن ( ذرت بو داده )

بریم تو خط تنقلات سالم ! پاپ کورن درست کنید یه فیلم باحال بزارین چراغا رو خاموش کنید جو سینما بگیرید !! به همین راحتی !!


مواد لازم برای یه کاسه پر پفیلا : ذرت خشک (به صورت بسته بندی تو بازار هست) 2 تا 3 ق غ . روغن 1 ق غ . نمک و هر ادویه ای که تمایل داشتید ! میتونید از آویشن . فلفل . کاری زردچوبه یا فقط نمک استفاده کنید !



 

ادامه مطلب ...

کباب چنجه شتر

شنیده بودم گوشت شتر سفته اما با تحقیق به این نتیجه رسیدم که اگه شتر جوان باشه گوشت نرم و خوش خوراکی داره !

و از خوش شانسی ما این شتره جوان بود !


مواد لازم : گوشت شتر (اگه در دسترس نبود گوسفند) 250 گرم . پیاز 1 عدد بزرگ . کیوی 1 عدد . فلفل سیاه نصف ق چ .



 

ادامه مطلب ...

خوراک قارچ (ساندویچ قارچ)

یه خوراک راحت و سریع . هم میتونه دور چین مناسبی باشه هم یه ساندویچ خوشمزه !


مواد لازم : قارچ . جعفری خرد شده . لیمو ترش( کمی آبلیمو ) . ذرت بخار پز ( کنسرو ذرت ) . آویشن . پیاز داغ ( در صورت تمایل ) . فلفل سیاه .


 

ادامه مطلب ...