X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

شور یکی از لذت بخش ترین چاشنی های ایرانیه ! شما با انواع سبزیجات میتونید شور داشته باشید ولی به نظر من هرچی تندتر باشه خوشمزه تره !!


مواد لازم : گل کلم . هویج . کرفس . فلفل سبز قلمی . هر 2 لیوان آب 1 ق غ نمک . کمی سرکه هم به آب اضافه کنید که طعم خوبی به شور میده . تلخون . کمی گلپر . اگه میخواید رنگش زرد بشه کمی زرد چوبه هم بریزید !


شما از سبزیجات دیگه هم میتونید استفاده کنید (سیر .کلم برگ. خیار. برگ کرفس . سیب زمینی ترشی و ... )




 

 

تمام سبزیجات رو خوب بشورید و خرد کنید و داخل ظرف بریزید. سیر رو پوست بگیرید و به صورت حبه بهش اضافه کنید . تلخون رو دسته ای بشورید و داخل ظرف قرار بدین .  آب نمک و سرکه و گلپر رو درست کنید و بعد به ظرف اضافه کنید تا لب به لب ظرف رو بگیره . یه کیسه فریزر رو ظرف قرار بدین و بعد در ظرف رو ببندین و ظرف رو برای چند ثانیه سر و ته کنید تا هوای اضافی ظرف گرفته بشه و آب نمک به همه جا برسه و کپک نزنه ! بعد از حدود 1 ماه شور شما قابل خوردنه !




تاریخ : یکشنبه 19 آبان‌ماه سال 1392 | 11:18 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (9)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ