جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

ترشی قارچ و بامیه

خیلی خوشمزه است ! با هر غذایی مزه میده ! خیلی هم راحته !



مواد لازم : بامیه سبز و سالم 1 کیلو . سرکه . نمک 2 ق غ . فلفل سبز قلمی تند 10 تا . ترخون 7-8 شاخه . سیر یه بوته .گلپر 1 ق چ . قارچ 5-6 تا بزرگ (میتونید قارچ هم نریزید)






 

 بامیه رو بشورید سیر رو پوست بگیرید بعضی فلفل ها رو نصف کنید و با بقیه مواد بریزید داخل ظرف مورد نظرتون و تا لبه ی ظرف از سرکه پر کنید اگه سرکه خیلی تند بود ودوست داشتیم ترشی ملایم تر بشه یه نصف استکان آب بهش اضافه کنید .یه پلاستیک فریزر روی ظرف بزارین بعد در ظرف رو ببندین تا هوا نکشه و ظرف رو برای چند ثانیه برعکس کنید تا از کپک زدنش جلوگیری بشه! یه جای خنک بذارین (من گذاشتم تو یخچال) تا حسابی جا بیفته تقریبا 1 ماه بعد آماده است ! راستش از قارچ زیاد خوشم نیومد ولی بامیه ها عالی بود .

نظرات 10 + ارسال نظر
سحر چهارشنبه 9 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 14:04 http://arshiayemashreghi.parsiblog.com

به به بامیه. خیلی ترشیشو دوسدارم

آره منم خیلی خوشم اومد !

Darya چهارشنبه 9 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 14:15 http://azjensebaranam.blogsky.com

bah bah
merci azizam

نوش جان

آزاده پنج‌شنبه 10 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 09:51 http://sofre-shiraz.persianblog.ir/

یادم باشه برای عاشقای ترشی درست کنم

بله حتما !

الهه پنج‌شنبه 10 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 11:57

من که امتحانش کردم عالیهههههههههههههه!!!!!!!!!

نوش جونت خواهر گلم !!

لیدی الهام پنج‌شنبه 10 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 16:26 http://ladyelham1984.blogfa.com/

سلام عزیزم
خیلی جالبه. به نظر هم خیلی خوشمزه میرسه. من تا حالا ترشی بامیه نخوردم. دست گلتون درد نکنه.

به امتحانش می ارزه !

سحر پنج‌شنبه 10 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 19:18 http://arshiayemashreghi.parsiblog.com

باکوفته م خیلی مزه میده! مامنم تو ترشی خورد میکنه خیلی خوشمزه میشه!

بله ! نون بربری تازه هم کنارش باشه که دیگه معرکه میشه !

رخشان جمعه 11 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 22:49 http://joojoo-noktaalaa74.blogfa.com/

http://joojoo-noktaalaa74.blogfa.com/
ادرس جدیدمه ممنوننن

همیشه موفق باشی خانومی !

My Cooking in Canada شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 03:04 http://farsi.mycookingincanada.com/

Ta be hal garch ro dar torshi emtehan nakardambayadkhoshmazeh bashe mamnoon ,kheilee alee

لطف دارید شما

قاشق طلا شنبه 12 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 14:00

سلام آپتینا جون.ترشی بامیه درست میکنم ولی قارچ و تا حالا ندرستیدم!
حتما امتحانش میکنم.
منم آپم.....یه پست جدید با یه ظاهر جدید.....منتظرتم

بله حتما !

سمیر پنج‌شنبه 17 مرداد‌ماه سال 1392 ساعت 18:23

به به من هم ترشی بامیه دوس دارم هم قارچ.

بله ! منم عاشقشم !

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد