جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

جونم غذا

هدیه به شکموهای ایرانی

شب یلدا

شب یلدا و میلاد خورشید بر شما دوستان مبارک !


این هم فال امشب ما ! 


گفتم غم تو دارم گفتا غمت سر آید
گفتم که ماه من شو گفتا اگر برآید
گفتم ز مهرورزان رسم وفا بیاموز
گفتا ز خوبرویان این کار کمتر آید


این هم عکسهای یلداییمون ! جای همه ی دوستان خالی ! مهم دور هم بودنه ! با یه استکان چای خوش رنگ هم میشه فضای خانواده رو گرم و نورانی کرد ! حافظ خوانی یادتون نره ! حالا اگه مثل امسال ما شب چله تنقلات زیاد بود بیخیال شام بشید یا شام خیلی سبک میل بفرمایید !


 

 کیک موز و گردو



اگه باقالی فریزری داشتید که بریزید توی قابلمه و با آب بپزید و با گلپر و نمک و پاپریکا سرو کنید. اگه نداشتید باقالی خشک بگیرید یه ساعتی بزارید خیس بخوره بعد بپزید!



لبو رو پوست بگیرید و با تکه ای نبات و آب با شعله خیلی ملایم 4 ساعتی بپزید



هندوانه و سرخی و شیرینیش ! گیلانی ها رسم بر این دارند که اگه شب چله هندوانه بخورند تابستان سال بعد کمتر تشنگی برشون غلبه میکنه !




نظرات 11 + ارسال نظر
آرزو شنبه 30 آذر‌ماه سال 1392 ساعت 23:25 http://lazica.blogfa.com

آرزو میکنم آخرین نفسهای باد پاییز؛غمهای کوچک و بزرگ زندگیتان را با خود ببرد؛و برف شادی زمستان کلبه ی آرزوهایتان را سفید پوش کند؛شب یلداتون مبارک دوست گلم...

ممنون خانومی

negin یکشنبه 1 دی‌ماه سال 1392 ساعت 09:25 http://www.chefnegin.com

به به. نوش جونتون.
امیدوارم از دیشب خاطرات خوشی براتون مونده باشه

شما هم همین طور

باران لاهیجی یکشنبه 1 دی‌ماه سال 1392 ساعت 09:45

نوش جونتونننننننننننن

الی بانو یکشنبه 1 دی‌ماه سال 1392 ساعت 13:26 http://chefartist.ir

سلام عزیزم

در آغاز زمستان هرگز زمستانی مباد بهار آرزوهایت …
یلدا مبارک!

سفره و دسرهات عالی هستن
خسته نباشی

ممنون

معمار یکشنبه 1 دی‌ماه سال 1392 ساعت 18:48 http://darodivarsara.blogsky.com

سلام.

مدت زیادی میشه که به اینجا سر میزنم به توصیه یکی از دوستان اومدم اینجا کامنت بزارم و یه سوال بپرسم

چه طور میشه گل کلم را در قالب شور یا ترش تهیه کرد که مزه اش نه زیاد ترش بشه و نه شور و فقط ترد باشه...یه بار یه جایی خوردم و آشپزش یه آقای سن و سال دار بود و الان نمیدونم چه طور درست کرده بود.

با گل کلم و آب نمک و کمی سرکه و کمی سبزیجات معطر خودم درست کردم ولی سرشو که باز کردم کلی بدبو بود ! به نظرم باید کرفس داشته باشه تا بوشو بگیره! اما اون آقا کرفس نزده بود! حدس میزنم تو سرکه تنها درست کرده...

به هر حال راهنمایی بفرمایید لطفا

برای اینکه بوی ترشی گرفته بشه و خوش طعم بشه از یه دسته ترخون چند حبه سیر پوست گرفته استفاده کنید سرکه رو هم با آب جوشیده خنک شده مخلوط کنید تا خیلی ترش نباشه

ترنم سه‌شنبه 3 دی‌ماه سال 1392 ساعت 14:57 http://cheftaranom.blogfa.com

چه میز خوشمزه ای چیدی . نوش جونتون . امیدوارم همیشه خوش باشین .
عزیزم با افتخار لینک شدی .

ممنون خانومی
شما هم همین طور

سحر سه‌شنبه 3 دی‌ماه سال 1392 ساعت 15:11 http://arshiayemashreghi.parsiblog.com

یلداتون مبارکککککککککک. چه پروپیمونه! دیروز هرچی سعی کردم نشد نظر بذارم

نظر لطفتونه ! جاتون خالی !

الی بانو سه‌شنبه 3 دی‌ماه سال 1392 ساعت 18:39 http://chefartist.ir

سلام دوست عزیزم
من یه انجمن درست کردم که خیلی دوست دارم شما هم افتخار بدید و به عنوان مدیر یکی از بخشهای انجمن فعالیت کنید
ممنون میشم و منتظر جوابت هستم
آدرس فروم:
http://forum.chefartist.ir/
اگه افتخار دادید
حتما با نام کاربری لاتین و بدون فاصله عضو بشین عزیزم

عضو شدم دوست من !

باران چهارشنبه 4 دی‌ماه سال 1392 ساعت 18:40 http://malaketajbasar.mihanblog.com/

سلام.عزیزم وبلاگ فوق العادست.من باافتخارلینکت کردم...به به چ سلیقه وهنری داریاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممنون موفق باشید

در امتداد زندگی/سارا پنج‌شنبه 5 دی‌ماه سال 1392 ساعت 18:37 http://prolongate.blogfa.com

امیدوارم لحظات شادی رو مانند شب یلدا داشته باشید

ممنون خانومی

یه بنده خدا ... دوشنبه 9 دی‌ماه سال 1392 ساعت 17:33

این که مال پارساله .......

ممنون از حضور ذهنتون !

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد