X
تبلیغات
رایتل

من عاشق کشک بادمجونم !!  

مواد لازم : بادمجان . کشک . پیاز .نعناع خشک . سیر .کمی گردو (در صورت تمایل) 

 

       

بادمجونا رو سرخ یا بهتره کبابی کنید چون هم روغن کمتری می بره هم خیلی خوش طعم میشه! 

(میتونید بخار پز هم کنید) حالا بادمجونا رو له کنید ! بهتره از میکسر برقی استفاده نکنید تا بادمجون بافت خودشو حفظ کنه  

توی ماهیتابه پیاز رو خرد کنید و با شعله کم بزارین که خوب سرخ بشه ! حالا سیر له شده و نعناع خشک رو اضافه کنید حواستون باشه که نعناع زود می سوزه و سیاه میشه و رنگ سبز قشنگشو از دست میده ! سیر له شده بهترین حالتی که عطرشو به غذا میده . 

بادمجون کوبیده و کشک رو به ماهیتابه اضافه کنید .کشک شوره نیازی به اضافه کردن نمک نیست . وای خیلی خوشمزه است !!!!  

 

      



تاریخ : یکشنبه 25 تیر‌ماه سال 1391 | 17:44 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (6)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ