X
تبلیغات
نماشا
رایتل

مواد لازم : بال مرغ . زعفران دم کشیده . پیاز .مایونز . نمک . فلفل سیاه  

 

         

بال مرغ رو میشوریم و با مواد مزه دار میکنیم تا حداقل ۱۲ساعت توی یه ظرف در دار یا پلاستیک کشیده بمونه بعد از به سیخ کشیدن روی هر کدوم از بالها با چاقو شیار ایجاد کنید تا مغز پخت بشه ! غذای چربیه ! نوش جان  

 

 

                     



تاریخ : چهارشنبه 25 مرداد‌ماه سال 1391 | 16:13 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (3)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ