X
تبلیغات
رایتل

این دیزی جانانه و خوشمزه هم برای روز برفی غافلگیر کننده امروز !!


مواد لازم : گوشت گوسفندی همراه استخوان و دنبه 300 گرم . مخلوط نخود و لوبیا سفید یک لیوان . سیب زمینی 2 عدد .پیاز 1 عدد بزرگ . گوجه فرنگی 2 عدد (رب 2 ق غ) . نمک فلفل سیاه . زرد چوبه . تلخون خرد شده نصف ق چ . فلفل دلمه ای نگینی 1 ق چ .  لیمو عمانی 1 عدد .


نخود و لوبیا رو با کمی نمک یه شب خیس بدین و موقع پخت آبش رو عوض کنید . پیاز رو نگینی ریز خرد کنید و با گوشت و کمی روغن(چون دنبه خودش روغن میندازه) تفت بدین بعد زرد چوبه . فلفل سیاه و رب رو اضافه کنید خوب تفت بدین تا رب خوشرنگ بشه حالا نخود لوبیا رو که قبلا خیس دادین اضافه کنید و حدود 1 پارچ آب 1.5 لیتر اضافه کنید . لیمو عمانی رو داخل یه ظرف آب قرار بدین تا 2 ساعت بمونه و تلخیش گرفته بشه . یکی از نکات مهم آبگوشت اینه که آبی که اضافه میکنید اندازه باشه که مجبور نباشید در حین پخت یا بعد از پختن آب اضافه کنید که خیلی آبگوشت رو بی مزه میکنه اگه آبگوشت خیلی رقیق شد میتونید با زیاد کردن شعله غلیظش کنید . بعد از پختن گوشت و نخود سیب زمینی رو میتونید با پوست اگه تمیز باشه یا پوست بگیرید و اضافه کنید . لیمو عمانی که از قبل خیس دادین و ترخون و فلفل دلمه ای رو هم اضافه کنید .همچنین اصیل بودن گوجه به جای رب دیزی رو بهتر میکنه ! برای پختش میتونید از ظرف سنگی یا قابلمه چدن استفاده کنید بهتر داخل فر پخته بشه زمان بیشتری میبره ولی جا افتاده تر میشه ! من این دیزی رو داخل قابلمه چدن به مدت 6 ساعت روی اجاق گاز با شعله خیلی خیلی ملایم پختم ! بعد از جوش اومدن شعله رو خیلی کم کنید ! باید برای پختش یه کم سحر خیز باشید یا اینکه دیر ناهار بخورید ! خوردنش هم که بلدین !!! گوشت کوبیده باید به اندازه ای کوبیده بشه که گوشت کوب به گوشت کوبیده بچسبه ! 



پیاز .سبزی خوردن . سیر ترشی . دوغ و نون سنگک جز لاینفک دیزی که حتما همراهش میل بفرمایید !! این دیزی خوشمزه نوش جون همتون ! ما در کنار خانواده میل کردیم حتی اونایی هم که آبگوشتی نبودن خوردن و کلی خوششون اومد جای همتون بسیار بسیار خالی !!




تاریخ : پنج‌شنبه 17 اسفند‌ماه سال 1391 | 15:48 | نویسنده : آپتنیا ظریفی | نظرات (9)
.: Weblog Themes By BlackSkin :.


هدایت به بالا

کد هدایت به بالا

امارگیر حرفه ای سایت

امارگیر حرفه ای وبلاگ و سایت

آمارگیر وبلاگ